Goed werkgeverschap

Quadraten wil een aantrekkelijke werkgever zijn, waar medewerkers met plezier en trots werken. Als goed werkgever bieden we een gezonde en veilige omgeving. We investeren actief in ‘goed werkgeverschap’. We willen een organisatie zijn met een moderne opleidingsschool waar talent wordt gezien en medewerkers de kans krijgen om te groeien. Goed werkgeverschap betekent ook dat personeel met plezier naar het werk gaat, voldoende autonomie ervaart en tevreden is over de arbeidsvoorwaarden en de wijze waarop er leiding wordt gegeven. Het uitgangspunt hierbij is de kwaliteit van onderwijs en dat de leraar bij ons centraal staat.  Dit alles doen we samen - omdat we geloven in de kracht van gedeelde verantwoordelijkheid.Onze waarde(n) zijn merkbaar en voelbaar op alle scholen.

Gelijkwaardigheid

Ieder kind verdient een kansrijke plek om te groeien en ook elke medewerker mag groeien en ontwikkelen. We hebben oog voor elkaar, we spreken met elkaar en niet over elkaar, we werken actief aan de inhoud en relatie. We willen dat je je thuis voelt. Je inbreng wordt in het team gewaardeerd en gezien.

Ontplooiing

Als lerende organisatie bieden we ruimte voor persoonlijke en professionele groei. We zien je talenten, we waarderen je reflectievermogen en we moedigen je aan om te groeien.

Daadkracht

Je toont daadkracht; we willen dat je zelf initiatief neemt en als professional zelfstandig besluiten neemt. Het geeft energie om uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheden te nemen, bijvoorbeeld voor je eigen ontwikkeling en vitaliteit. Het is jouw speelveld om verantwoordelijkheid te nemen, uitdagingen aan te gaan en je eigen ontwikkeling vorm te geven. Waarbij op de achtergrond altijd je collega’s en directeur voor je klaarstaan.

Werkplezier

Bij de bovenstaande waarde(n) is werkplezier de basis. Als je energiek en vitaal aan het werk bent kom je in je flow en draag je dit uit naar de kinderen. Je bent trots om leraar te zijn en goed onderwijs te geven aan de kinderen. Deze trots is voelbaar in alles wat we doen.

Een lerende organisatie met medewerkers op de juiste plek die met trots en plezier werken.

Wil jij ook meer waarde(n) in onderwijs en opvang?

Wil jij deel uitmaken van onze missie om kinderen kansrijk te laten leren en ontwikkelen? En voel je je thuis bij onze waarden, dan kan Quadraten je (droom) werkplek zijn! Stuur snel je motivatie en cv naar vacatures@quadraten.nl (zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bekijk hier onze vacatures.