Op dinsdagavond 5 juni jl. was er een informatie-avond belegd in zaal Balk te Zuidhorn. De avond werd druk bezocht door ouders, leerkrachten, directeuren, de gemeente en onze bureaumedewerkers. De medewerkers van de administratie hadden het technische deel van de avond goed voorbereid en er was door hen een informatiepakket samengesteld.

Er waren naar schatting zo’n 60 mensen aanwezig. Na de presentatie van de heren Menno Wierdsma van de Hanze hogeschool Groningen, Alex van Dal van Edushift en mevrouw Maartje Berenschot werden er vanuit de gespreksgroepen onder begeleiding van enkele van onze leerkrachten en leden van de kerngroep tientallen vragen gesteld.

Zo’n 65 vragen zijn vervolgens gerubriceerd en hier op de site geplaatst. Op 22 juni aanstaande gaat de kerngroep met die vragen aan de slag om te bekijken of de antwoorden in het concept schoolplan van het Nautilus College i.o. moeten worden opgenomen.

Voor 1 juli aanstaande kunnen ouders alvast kenbaar maken of ze hun kinderen zouden willen aanmelden als de school van start gaat. Eind juni vindt er overleg plaats met de VO besturen in de regio over het onderwijsconcept van het Nautilus College i.o.

Voor 1 augustus aanstaande zal het haalbaarheidsonderzoek worden afgerond.


Hier kunt u de antwoorden vinden die gegeven zijn naar aanleiding van de gestelde vragen tijdens de informatieavond.


deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl